Inloggen
close

Inloggen

Welkom

Welkom op onze website!

De Stichting scholen voor Christelijk Basis Onderwijs Zeist e.o. (CBO) beheert zes scholen op acht locaties. In Zeist is CBO de grootste aanbieder van basisonderwijs. Op dit moment hebben we circa 1850 leerlingen en werken er ruim 140 leerkrachten en onderwijsondersteuners bij ons.

CBO is een professionele onderwijsorganisatie. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur bestuurder die ondersteund wordt door twee stafmedewerkers. Verder huren we expertise in bij Dyade Onderwijsondersteuning in Utrecht. Ons toezichthoudend bestuur bestaat uit vrijwilligers: mensen die het christelijk onderwijs een warm hart toedragen en bereid zijn hier vrije tijd in te steken.

Informatiebijeenkomst Zij-instromers en herintreders onderwijs

CBO Zeist wil zich naast de normale werving en selectie richten op een nieuwe doelgroep van potentiële leerkrachten.

Leerkracht zijn is niet een baan voor iedereen. De basis is natuurlijk dat kandidaten geïnteresseerd zijn om kinderen dingen te willen leren. Dat vraagt geduld, creativiteit, leiderschap en grote algemene kennis. Daarnaast moeten kandidaten contact kunnen maken met kinderen, hen in actie en beweging kunnen krijgen en organisatorische vaardigheden hebben. Een klas runnen vergt een behoorlijke voorbereiding en hoge mate van flexibiliteit als zaken anders lopen dan verwacht. Dat alles gebeurt in een veilige leeromgeving waar de leerkracht verantwoordelijk voor is.

Kun je goed met anderen samenwerken, heb je een afgeronde HBO of WO opleiding en zie je een baan in het onderwijs wel zitten?

Kom dat naar de informatiebijeenkomst van CBO Zeist op donderdag 8 november van 17.00 tot 19.00 uur bij CBS de Sluis.

Lees hier het programma en meld je aan!

CBO Zeist zoekt talenten in het onderwijs

CBO staat voor Krachtig Leiderschap, Bevlogen Leerkrachten, Prachtig Onderwijs. Wij zijn op zoek naar parttime en fulltime leerkrachten (0,6 tot 1,0 wft) die hun talent verder willen uitbouwen. Wil je ruimte voor ontwikkeling, ben je nieuwsgierig en flexibel, solliciteer dan naar een functie als talentenpooler bij CBO Zeist.

Geïnteresseerd? Lees dan verder.

Word jij onze nieuwe collega?

Leerkrachten binnen CBS Ichthus geven vanuit hun passie voor kinderen goed onderwijs. We willen ieder kind binnen de hem/haar gegeven mogelijkheden zich laten ontwikkelen. Wij zien het als onze opdracht om kinderen aan het einde van de basisschoolperiode met voldoende bagage uit te laten stromen naar het voortgezet onderwijs. Is dat ook jouw passie, doe dan mee!

Om vorm te geven aan onze passie zijn we volop bezig met vernieuwing, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dat wil jij toch ook? We zijn wegens vertrek van een leerkracht op korte termijn op zoek naar:

een leerkracht bovenbouw (6 uur woensdag)

Nieuwsgierig geworden? Lees verder!