Bestuurskantoor

Directeur bestuurder

De directeur bestuurder is verantwoordelijk voor beleidsontwikkeling en -uitvoering van de totale organisatie. Daarbij gaat het om de volgende beleidsterreinen: onderwijs en kwaliteitszorg, personeel en organisatie, huisvesting en facilitaire zaken, bedrijfsvoering en financiën en ICT.

P.D. (Paul-Dirk) van Buuren

Directeur bestuurder

Staf

Naast de directeur bestuurder werken op het bestuurskantoor A. (Anneke) van der Hoff (financieel adviseur), Y. (Yvonne) Veenstra (HR adviseur), P. (Peter) Kohsiek (ICT coördinator) en als administratief ondersteuners H. (Heleen) van Schaardenburgh en (Ida) Kramer, zonodig aangevuld met (ingehuurde) externe expertise.

Anneke van der Hoff

Financieel adviseur

Yvonne Veenstra

HR adviseur

Peter Kohsiek

ICT-coördinator

Heleen van Schaardenburgh

Administratief medewerkster

Ida Kramer

Administratief medewerkster

Directieteam

Bij onze scholen wordt de dagelijkse koers bepaald door gepassioneerde en bekwame leiders: onze directie. Samen vormen zij het directieteam dat de visie van onze stichting omarmt en uitdraagt.

Op regelmatige basis komt dit directieteam samen voor strategische overlegmomenten. Hier worden niet alleen cruciale beleidskwesties besproken, maar vindt ook collegiale consultatie plaats. Daarnaast delen we 'best practices' om ervoor te zorgen dat we het beste kunnen bieden aan onze leerlingen.