Inloggen
close

Inloggen

Vacatures CBO Zeist

Op dit moment zijn wij op zoek naar leerkrachten. Voor andere functies kunt u ons desgewenst een open sollicitatie sturen.

Vacature Leerkracht groep 1 en/of 2

Word jij onze nieuwe collega?

Op maandagochtend kom je met de kinderen in een kaal lokaal. Er ligt een brief op tafel, je leest de brief voor.

Het is een brief van Bas de Boswachter.

Hij heeft hulp nodig bij het maken van een tentoonstelling over het bos, de dieren die erin leven en alle planten en bomen. Hij kan wel wat hulp gebruiken. De komende weken zullen de kinderen de klas inrichten, bijvoorbeeld een informatiecentrum, bosdieren knutselen, posters maken enz. Word je hier enthousiast van? Dan ben jij degene die we zoeken!

We zijn op zoek naar een:

Leerkracht groep 1 en/of 2 (0,4250-1,0 WTF)

Lees verder

Vacature groepsleerkracht groep 4 De Hoeksteen

Ieder kind telt en mag er zijn! Geldt dat ook voor jou? Leerkrachten binnen CBS De Hoeksteen geven vanuit hun passie voor kinderen goed onderwijs. We staan voor een veilige leer- en leefomgeving en goed onderwijs. We vinden open en korte communicatielijnen met leerlingen, ouders en leerkrachten belangrijk.

Om vorm te geven aan onze passie zijn we volop bezig met vernieuwing met veel aandacht voor de gehele ontwikkeling van het kind. We willen graag aansluiten bij de ontwikkeling van het kind. Dat wil jij toch ook?

Lees verder

Vacature leerkracht voor groep 7

Ieder kind telt en mag er zijn! Geldt dat ook voor jou?

Leerkrachten binnen CBS De Hoeksteen geven vanuit hun passie voor kinderen goed onderwijs. We staan voor een veilige leer- en leefomgeving en goed onderwijs. We vinden open en korte communicatielijnen met leerlingen, ouders en leerkrachten belangrijk. Om vorm te geven aan onze passie zijn we volop bezig met vernieuwing met veel aandacht voor de gehele ontwikkeling van het kind. We willen graag aansluiten bij de ontwikkeling van het kind en ontwerpen voor een deel zelf onze lessen. Dat wil jij toch ook?

Wij zijn m.i.v. 01-01-2020 op zoek naar

een leerkracht voor groep 7
(maandag t/m woensdag, WTF 0,575)

Lees verder

Vacature leerkracht voor groep 1

Werken aan ontplooiing van kinderen, past dat jou?

Leerkrachten binnen CBS de Wegwijzer geven vanuit hun passie voor kinderen goed onderwijs. We staan voor een veilige leer- en leefomgeving. Daarbij beleven we samen met de kinderen veel plezier aan dramatische vorming, beeldende vorming, dans, muziek en cultureel erfgoed. Is dat ook jouw passie, doe dan mee!

Om vorm te geven aan ons ideaal zijn we volop bezig om aan te sluiten met passend onderwijs in een veranderende omgeving. Hierbij is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dat wil jij toch ook?

We zoeken een leerkracht voor groep 1, een instroomgroep (wft 0,9250)

De vacature betreft een tijdelijke benoeming van 06-01-2020 tot de zomervakantie

Lees verder