Inloggen
close

Inloggen

Welkom

Welkom op onze website!

De Stichting scholen voor Christelijk Basis Onderwijs Zeist e.o. (CBO) beheert zes scholen op acht locaties. In Zeist is CBO de grootste aanbieder van basisonderwijs. Op dit moment hebben we circa 1850 leerlingen en werken er ruim 140 leerkrachten en onderwijsondersteuners bij ons.

CBO is een professionele onderwijsorganisatie. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur bestuurder die ondersteund wordt door twee stafmedewerkers. Verder huren we expertise in bij Dyade Onderwijsondersteuning in Utrecht. Ons toezichthoudend bestuur bestaat uit vrijwilligers: mensen die het christelijk onderwijs een warm hart toedragen en bereid zijn hier vrije tijd in te steken.

CBO Zeist zoekt talenten in het onderwijs

CBO staat voor Krachtig Leiderschap, Bevlogen Leerkrachten, Prachtig Onderwijs. Wij zijn op zoek naar parttime en fulltime leerkrachten (0,6 tot 1,0 wft) die hun talent verder willen uitbouwen. Wil je ruimte voor ontwikkeling, ben je nieuwsgierig en flexibel, solliciteer dan naar een functie als talentenpooler bij CBO Zeist.

Geïnteresseerd? Lees dan verder.

Een leerkracht voor groep 7/8 (22,5 uur)

Op Beurthonk, een kleine school, zijn we volop bezig met vernieuwing en hebben daarbij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, jouw talenten en ideeën. Dat wil jij toch ook? Lees dan verder!

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn wegens vertrek van een leerkracht op korte termijn op zoek naar:

een leerkracht bovenbouw (32 tot 40 uur)

Geïnteresseerd? Lees verder!

Directeur (m/v) 0,8-1 fte m.i.v. januari 2019

Ben jij een ervaren leider met een eigentijdse onderwijskundige visie en daadkracht? Dan ben jij wellicht...

Onze nieuwe directeur

Lees snel verder