Stage en werken/leren trajecten

CBO Zeist hecht veel waarde aan het samen opleiden en begeleiden van onze (toekomstige) leerkrachten. Studenten worden op en intensieve manier bij onze scholen betrokken. Ze maken deel uit van het team en ondersteunen dan wel verzorgen lessen.

Binnen CBO Zeist hebben wij verschillende stagemogelijkheden en werken/lerentrajecten.
Volg je op dit moment de PABO of een opleiding voor onderwijsassistent en ben je op zoek naar een leuke stage dan is CBO Zeist iets voor jou. Wij vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om op allerlei gebieden mee te doen en initiatieven te ontplooien. Jouw ideeën zijn welkom. Wij gaan uit van het principe van en met elkaar leren.
Naast een stage is het daarnaast mogelijk om als zij-instromer of onderwijsassistent in opleiding voor leerkracht een werkplek te krijgen om ervaring op te doen. Wij begeleiden jou naar het worden van een goede leerkracht.

Is er een goede klik, dan is de kans groot dat je bij ons kunt blijven.

Welke stagemogelijkheden zijn er?
Wij werken nauw samen met de PABO-opleidingen aan de Marnix Academie en de CHE. Wij bieden voor elke fase stages aan binnen onze scholen. In het 4e jaar is er de mogelijkheid om een betaalde LIO stage te lopen binnen onze scholen.

Daarnaast hebben wij incidenteel ook plek voor onderwijsassistenten MBO-4. Als beginnend onderwijsassistent ontwikkel je binnen de beroepspraktijkvorming (bpv) je beroepsvaardigheden. Je leert het complete beroep. In het begin krijg je veel begeleiding en later in je opleiding ga je steeds zelfstandiger werken.

Mocht je meer informatie willen hebben over de stagemogelijkheden, dan kun je contact opnemen met Annemarie Buizer (anne-mariebuizer@ww.cbozeist.nl). Zij is onze Bovenschools Opleidings Coördinator.


Welke mogelijkheden zijn er met betrekking tot werken en leren?

- Zij-instroom
- Van onderwijsassistent naar leerkracht

Wil je meer informatie over werken/leren trajecten, dan kun je contact opnemen met Yvonne Veenstra (yvonneveenstra@cbozeist.nl). Zij is onze HR-adviseur.