Waarom werken bij de Stichting CBO Zeist e.o.?

Stichting CBO Zeist e.o. biedt onderwijs van goede kwaliteit. Om goed onderwijs mogelijk te maken is een goed personeelsbeleid noodzakelijk. De stichting stelt dan ook hoge kwaliteitseisen aan haar personeel.

Personeelsbeleid

Om competente en professionele medewerkers te werven, streeft de stichting ernaar een aantrekkelijke werkgever te zijn. Dit doen we onder andere door de CAO PO te volgen en aanvullend goede arbeidsvoorwaarden te bieden, zoals bedrijfsfitness, een fietsenplan, collectieve overeenkomsten met ziektekostenverzekeraars, woonverzekeringen en verkeersverzekeringen. Leerkrachten kunnen buiten de CAO vergoeding om een extra reiskostenvergoeding krijgen.

Daarnaast kunnen medewerkers van de stichting rekenen op goede begeleiding. Specifieke talenten van personeelsleden worden breed ingezet en elke medewerker heeft een persoonlijk ontwikkelingsplan dat bijdraagt aan zijn of haar competentieontwikkeling. Opleidingen en nascholing worden door CBO Zeist e.o. bekostigd, wanneer deze in het stichtings- of schoolbeleid passen. Ook bestaan er binnen de stichting diverse doorgroeimogelijkheden.