Inloggen
close

Inloggen

Welkom

Welkom op onze website!

Per 1 augustus 2019 beheert De Stichting scholen voor Christelijk Basis Onderwijs Zeist e.o. (CBO)  acht scholen op negen locaties. Cbs Oud Zandbergen is per die datum de achtste school onder ons bevoegd gezag. In Zeist is CBO de grootste aanbieder van basisonderwijs. Op dit moment hebben we circa 2000 leerlingen en werken er ruim 160 leerkrachten en onderwijsondersteuners bij ons.

CBO is een professionele lerende onderwijsorganisatie. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur bestuurder die ondersteund wordt door twee stafmedewerkers. Verder huren we expertise in bij Dyade Onderwijsondersteuning in Utrecht. Ons toezichthoudend bestuur bestaat uit vrijwilligers: mensen die het christelijk onderwijs een warm hart toedragen en bereid zijn hier vrije tijd in te steken.

Toezichthoudende bestuursleden

Christelijk Basisonderwijs Zeist e.o. beheert acht scholen op negen locaties in Zeist en Odijk. Het bestuur houdt toezicht op de directeur/bestuurder en op de stichting in het algemeen.

Het Bestuur CBO is op zoek naar nieuwe toezichthoudende bestuursleden.
Iets voor jou?

Ben jij een betrokken ouder/verzorger van één van de aangesloten scholen bij het CBO Zeist en wil jij je talenten/expertise en je tijd steken in het primair onderwijs?

Reageer dan op deze functie. Voor een evenwichtig bestuur zijn wij bij voorkeur op zoek naar leden die verbonden zijn aan: Nije-Kroost | De Hoeksteen | De Wegwijzer | Beurthonk | De Sluis | Oud Zandbergen.

Lees verder

Leerkracht groep 4 op Ichthus (vrijdagochtend)

DEZE BAAN IS VAST WAT VOOR JOU !

 

vanaf 1 augustus 2020 zijn wij op zoek naar een

Leerkracht groep 4 (vrijdagochtend)

 

 

Leerkrachten binnen CBS Ichthus geven vanuit hun passie voor kinderen onderwijs. We willen ieder kind binnen de hem/haar gegeven mogelijkheden zich laten ontwikkelen.

Om vorm te geven aan onze passie zijn we volop bezig met vernieuwing, met veel aandacht voor Coöperatief leren en persoonlijke ontwikkeling.

Vind je het leuk om in een groot team te werken en kom jij ons team versterken?

Lees verder

Wil jij ook kunnen zeggen: ik ben een gelukkeling!

 OUD ZANDBERGEN

Vanaf 1 augustus 2020 zijn wij op zoek naar een

 

 EEN LEERKRACHT VOOR GROEP 5-6

(0,575 fte op wo/do./vrij, schaal 10)

 

De kwaliteit van onze school staat onder druk en dus zijn we op zoek naar een  leerkracht die met ons de uitdaging aan wil gaan.

Ben jij een aanpakker? Solliciteer dan nu.

Lees verder