Inloggen
close

Inloggen

Welkom

Welkom op onze website!

Per 1 augustus 2019 beheert De Stichting scholen voor Christelijk Basis Onderwijs Zeist e.o. (CBO)  acht scholen op negen locaties. Cbs Oud Zandbergen is per die datum de achtste school onder ons bevoegd gezag. In Zeist is CBO de grootste aanbieder van basisonderwijs. Op dit moment hebben we circa 2000 leerlingen en werken er ruim 160 leerkrachten en onderwijsondersteuners bij ons.

CBO is een professionele lerende onderwijsorganisatie. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur bestuurder die ondersteund wordt door twee stafmedewerkers en twee administratief medewerkers. Verder huren we expertise in bij Dyade Onderwijsondersteuning in Utrecht. Ons toezichthoudend bestuur bestaat uit vrijwilligers: mensen die het christelijk onderwijs een warm hart toedragen en bereid zijn hier vrije tijd in te steken.

Het toezichthoudend bestuur

Stichting Christelijk Basisonderwijs Zeist e.o. beheert acht scholen op negen locaties in Zeist en Odijk. Het bestuur houdt toezicht op de directeur bestuurder en op de stichting in het algemeen.

Ben jij een betrokken ouder/verzorger van één van de aangesloten scholen bij het CBO Zeist en wil jij je talenten/expertise en je tijd steken in het primair onderwijs? Dan is dit wellicht een functie voor jou. Voor een evenwichtig bestuur zijn wij bij voorkeur op zoek naar leden die verbonden zijn aan: Nije Kroost | Beurthonk |  Kerckeboschschool | De Wegwijzer. Maar ook ouders van de overige scholen zijn van harte welkom. Daarnaast is het in het kader van good governance wenselijk minimaal één bestuurder zonder binding met de scholen in ons bestuur te hebben. Op dit moment zijn er geen vacatures. Echter een open sollicitatie nemen wij altijd in behandeling.

Administratief medewerker stafbureau

Vanaf het nieuwe schooljaar (2021-2022) zijn wij op ons stafbureau op zoek naar een

 

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

(8-12 uur per week,
werkdagen i.o. maar bij voorkeur op ma., di. en/of do.)

 

De collega die wij zoeken verricht uitvoering en ondersteuning voor de HR-adviseur en de directeur-bestuurder.

Lees verder

Directeur Ichthus (M/V) 0,8 – 1,0 fte

CBS Ichthus is een uitnodigende en toonaangevende basisschool middenin het prachtige Zeist met ruim 500 leerlingen. Een dynamische school volop in ontwikkeling, op twee mooie locaties met fijne ruimtes in en rond de gebouwen. Bij ons op school voelt iedereen zich welkom en is aandacht voor elk kind. Met ons ambitieuze en collegiale team gaan we er elke dag voor om het beste uit onze leerlingen te halen! Dit doen wij door coöperatieve werkvormen aan te bieden en ons onderwijs te blijven vernieuwen door te werken vanuit ontwikkelteams. Wij zien elke leerling en dagen hem of haar zowel cognitief als creatief uit, zodat talenten volop tot bloei komen. Sprankelend en goed onderwijs, daar gaan we voor!

CBS Ichthus valt met zeven andere scholen onder het bestuur van CBO Zeist. CBO Zeist biedt onderwijs aan ongeveer 2000 leerlingen en is werkgever voor 185 personeelsleden. Wegens pensionering van de huidige directeur zoekt CBO Zeist per 1 augustus 2021 een:

 

Directeur (M/V) 0,8 – 1,0 fte

‘Een inspirerende, authentieke leider die werkplezier uitstraalt’

Lees verder

Leerkrachten - groep 2 en 3 - Ichthus

Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij diverse Leerkrachten:

  •  groep 2, 0,5 fte mogelijk meer, wo/do/vrij
  •  groep 3, 0,15 fte, wo
  •  groep 3 tot aan herfstvakantie, 0,575 fte, ma/di/wo

 Leerkrachten binnen CBS Ichthus geven vanuit hun passie voor kinderen onderwijs. We willen ieder kind binnen de hem/haar gegeven mogelijkheden zich laten ontwikkelen.

Om vorm te geven aan onze passie zijn we volop bezig met vernieuwing, met veel aandacht voor Coöperatief leren en persoonlijke ontwikkeling.

Vind je het leuk om in een groot team te werken en kom jij ons team versterken?

Lees verder

Onderwijsassistent - Ichthus

Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij een:

 

Onderwijsassistent

                1,0 fte, ma t/m vrij, schaal 5 of 6 (afhankelijk van leeftijd/ervaring)


Als onderwijsassistent verricht je leerlingbegeleiding en onderwijsondersteuning, organisatie en beheer taken, verzorging van leerlingen (optioneel) en doet aan professionalisering. Je speelt daarbij in op specifieke situaties, doet verbetervoorstellen en stemt deze af met de leraar.

Vind je het leuk om in een groot team te werken en kom jij ons team versterken?

Lees verder

Leerkracht - groep 4 - De Hoeksteen

Ieder kind telt en mag er zijn!, geldt dat ook voor jou?


Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar:
 

EEN LEERKRACHT VOOR GROEP 4

(regulier op do en vrij, 0,35 fte (mogelijk iets meer) en
op ma/di/wo wegens vervanging zwangerschapsverlof, 0,575 fte)

Lees verder

Teamleider met lesgevende taken - De Hoeksteen

Ieder kind telt en mag er zijn!, geldt dat ook voor jou?

 

Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar

 

EEN TEAMLEIDER MET LESGEVENDE TAKEN in bovenbouw

(dagen i.o., 0,575 fte, mogelijk meer)

 

In deze functie heb je een combinatie van taken: intern begeleider, teamleider en lesgevende taken. Je bent maximaal 1 dag per week ambulant. Je denkt in deze rol mee over het onderwijskundig beleid in onze school en draagt dit uit. Je coacht teamleden in de uitvoering van het onderwijs en geeft sturing aan hen. Ook stuur je commissies aan. Je draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en levert een bijdrage aan de professionele cultuur.

Lees verder