Inloggen
close

Inloggen

Welkom

Welkom op onze website!

Per 1 augustus 2019 beheert De Stichting scholen voor Christelijk Basis Onderwijs Zeist e.o. (CBO)  acht scholen op negen locaties. Cbs Oud Zandbergen is per die datum de achtste school onder ons bevoegd gezag. In Zeist is CBO de grootste aanbieder van basisonderwijs. Op dit moment hebben we circa 2000 leerlingen en werken er ruim 160 leerkrachten en onderwijsondersteuners bij ons.

CBO is een professionele lerende onderwijsorganisatie. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur bestuurder die ondersteund wordt door twee stafmedewerkers en twee administratief medewerkers. Verder huren we expertise in bij Dyade Onderwijsondersteuning in Utrecht. Ons toezichthoudend bestuur bestaat uit vrijwilligers: mensen die het christelijk onderwijs een warm hart toedragen en bereid zijn hier vrije tijd in te steken.

Het toezichthoudend bestuur

Stichting Christelijk Basisonderwijs Zeist e.o. beheert acht scholen op negen locaties in Zeist en Odijk. Het bestuur houdt toezicht op de directeur bestuurder en op de stichting in het algemeen.

Ben jij een betrokken ouder/verzorger van één van de aangesloten scholen bij het CBO Zeist en wil jij je talenten/expertise en je tijd steken in het primair onderwijs? Dan is dit wellicht een functie voor jou. Voor een evenwichtig bestuur zijn wij bij voorkeur op zoek naar leden die verbonden zijn aan: Nije Kroost | Beurthonk |  Kerckeboschschool | De Wegwijzer. Maar ook ouders van de overige scholen zijn van harte welkom. Daarnaast is het in het kader van good governance wenselijk minimaal één bestuurder zonder binding met de scholen in ons bestuur te hebben. Op dit moment zijn er geen vacatures. Echter een open sollicitatie nemen wij altijd in behandeling.

Vakleerkracht LO - Ichthus - Nije Kroost

Vanaf het nieuwe schooljaar zijn wij binnen ons bestuur op zoek naar een:


VAKLEERKRACHT LO

(0,625 FTE, werkdagen di, do en woe of vr)

 

De persoon die wij zoeken verzorgt lessen lichamelijke opvoeding aan leerlingen in de leeftijd van 4-12 jaar. De werkzaamheden vinden plaats op 2 van onze scholen, te weten Ichthus en Nije Kroost. 

Lees verder

Leerkracht DWS (days a week) en HB (hoogbegaafden) onderwijs

vanaf het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een

 

LEERKRACHT DWS (day a week school) EN HB (hoogbegaafden) ONDERWIJS

(0,425 fte, 16,5 uur per week,
werkdagen op di en vrij)

Day a Week School biedt onderwijs aan cognitief talentvolle leerlingen met een sterk creatief denkvermogen die behoefte hebben aan meer uitdaging dan dat het reguliere onderwijs hen kan bieden. De leerlingen komen één dag per week bijeen met ontwikkelingsgelijken van verschillende scholen. Het lesmateriaal is vooral gericht op wiskunde en wetenschap, taal, filosofie en denkstrategieën. Hiernaast wordt er aandacht geschonken aan de ontwikkeling van studievaardigheden en zijn er activiteiten om de sociale vaardigheden en persoonlijke reflectie te versterken.
De lessen vinden plaats op de Kerckeboschschool.

Het Hoogbegaafdenonderwijs verzorgt speciale ondersteuning aan hoogbegaafde leerlingen voor groep 5 t/m 8. Dit onderwijs wordt fulltime verzorgt aan deze leerlingen. Zij volgen daarvoor een programma op maat.
De lessen vinden plaats op Oud Zandbergen.

Het is mogelijk om te reageren op een deel van deze vacature. 

Wil jij werken met deze interessante en uitdagende doelgroep aan onderwijs dat past, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

 

Lees verder

Leerkracht groep 2

DEZE BAAN IS VAST WAT VOOR JOU!

 

vanaf 25 oktober 2021 zoeken wij een

LEERKRACHT GROEP 2
(woensdagochtend, donderdag hele dag en vrijdagochtend) 0,5 fte 

Leerkrachten binnen CBS Ichthus geven vanuit hun passie voor kinderen onderwijs. We willen ieder kind binnen de hem/haar gegeven mogelijkheden zich laten ontwikkelen. 
Om vorm te geven aan onze passie zijn we volop bezig met vernieuwing, met veel aandacht voor Coöperatief leren en persoonlijke ontwikkeling. 

Vind je het leuk om in een groot team te werken en kom jij ons team versterken?

Lees verder

Groepsleerkracht

Wij zijn per direct op zoek naar

EEN GROEPSLEERKRACHT DIE HET AANSPREEKT OM
IN ALLE GROEPEN LES TE GEVEN a.h.v. een duidelijke dagplanning
0,2125 fte, i.o. op di of do

Als jij past binnen een kleinschalige, familiaire werkomgeving, als je ervan houdt om te werken aan de professionaliteit van zowel jezelf als van de school, als je graag in een stevig gedigitaliseerde omgeving werkt, als je durft samen te werken: 

 

Lees verder

Leerkracht groep 6

Voor een groep 6 zijn we ivm zwangerschapsverlof per direct 
op zoek naar een enthousiaste

GROEPSLEERKRACHT

(0,4250 fte, tijdelijk, op maandag en dinsdag,
vervanging tot en met de voorjaarsvakantie)

Lees verder