Inloggen
close

Inloggen

Aanmelding Informatiebijeenkomst Zij-instromers en herintreders onderwijs

CBO Zeist wil zich naast de normale werving en selectie richten op een nieuwe doelgroep van potentiële leerkrachten. De belangrijkste daarvan is de krapte op de arbeidsmarkt. Daardoor wordt de urgentie hoog. De continuïteit en daarmee de kwaliteit van ons onderwijs staat op het spel.

Leerkracht zijn is niet een baan voor iedereen. De basis is natuurlijk dat kandidaten geïnteresseerd zijn om kinderen dingen te willen leren. Dat vraagt geduld, creativiteit, leiderschap en grote algemene kennis. Daarnaast moeten kandidaten contact kunnen maken met kinderen, hen in actie en beweging kunnen krijgen en organisatorische vaardigheden hebben. Een klas runnen vergt een behoorlijke voorbereiding en hoge mate van flexibiliteit als zaken anders lopen dan verwacht. Dat alles gebeurt in een veilige leeromgeving waar de leerkracht verantwoordelijk voor is. Kandidaten kunnen goed met anderen samenwerken, want lesgeven doe je niet alleen. Kandidaten hebben een afgeronde HBO of WO opleiding.

Herken je je in dit profiel? Is dit voor jou een nieuwe uitdaging, maar je wilt je goed oriënteren op een nieuwe stap in je loopbaan? Kom dat naar de informatiebijeenkomst van CBO Zeist op donderdag 8 november van 17.00 tot 19.00 uur bij CBS de Sluis.

Programma

  • introductie van CBO Zeist
  • Het Zij-instroom traject
    • opleiding
    • stage
    • arbeidsvoorwaarden
  • netwerkgesprekken met leerkrachten en directeuren van CBO Zeist
  • kijkje in klaslokalen

Resultaat

Na afloop heb jij een beter beeld of een baan in het onderwijs iets voor jou zou kunnen zijn. Je weet hoe een opleidingstraject eruit zou kunnen zien en wat nu de vervolgstappen zijn.

Voor wie

Iedereen die toe is aan een nieuwe uitdaging en zich wil oriënteren op een baan in het onderwijs. Voor een zij-instroom traject heb je een afgeronde HBO of WO opleiding nodig. Maar ook MBO’ers met een diploma voor onderwijsassistent(e) zijn van harte welkom.

Datum - locatie

8 november 2018 van 17.00 tot 19.00 uur bij CBS de Sluis - Koppelweg 131 in Zeist.

Aanmelden

In verband met de organisatie graag vóór 6 november aanmelden via onderstaand formulier bij Bineke Lagerweij (binekelagerweij@cbozeist.nl).

Voor meer informatie kunt u haar ook bellen: 030-6994569.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.