Inloggen
close

Inloggen

Directeur Ichthus (M/V) 0,8 – 1,0 fte

C.B.S. Ichthus

CBS Ichthus is een grote basisschool met een onderbouwlocatie De Lindehof in de Dichterswijk in Zeist. Er zijn momenteel 550 leerlingen verdeeld over 21 groepen.

Veiligheid en vertrouwen zijn de basisvoorwaarden, die wij willen uitdragen vanuit onze christelijke levensovertuiging.

Wij werken met een groot team in een prettige werksfeer hard aan ons onderwijs, waarin een aantal belangrijke speerpunten, zoals Coöperatief Leren, Kunst en Cultuur, Kanjertraining, Muziekimpuls, Rijke leeromgeving een plek hebben. Wij hebben daarom een Schoolklimaat- overeenkomst opgesteld, waarin wij onze visie hebben verwoord naar acties richting ouders, leerlingen en elkaar.

Mocht je meer willen weten over onze school en over de vacatures, dan kun je contact opnemen met de directie: Gert Meerwijk 06-23425862, of Jolanda van Delft 06-23215846.

CBS Ichthus

Groepen 3 t/m 8
De Genestetlaan 193705 BT  Zeist

De Lindehof

Groepen 1 en 2
Nicolaas Beetslaan 2
3705 SW Zeist
030-6560250

CBS Ichthus is een uitnodigende en toonaangevende basisschool middenin het prachtige Zeist met ruim 500 leerlingen. Een dynamische school volop in ontwikkeling, op twee mooie locaties met fijne ruimtes in en rond de gebouwen. Bij ons op school voelt iedereen zich welkom en is aandacht voor elk kind. Met ons ambitieuze en collegiale team gaan we er elke dag voor om het beste uit onze leerlingen te halen! Dit doen wij door coöperatieve werkvormen aan te bieden en ons onderwijs te blijven vernieuwen door te werken vanuit ontwikkelteams. Wij zien elke leerling en dagen hem of haar zowel cognitief als creatief uit, zodat talenten volop tot bloei komen. Sprankelend en goed onderwijs, daar gaan we voor!

CBS Ichthus valt met zeven andere scholen onder het bestuur van CBO Zeist. CBO Zeist biedt onderwijs aan ongeveer 2000 leerlingen en is werkgever voor 185 personeelsleden. Wegens pensionering van de huidige directeur zoekt CBO Zeist per 1 augustus 2021 een:

 

Directeur (M/V) 0,8 – 1,0 fte

‘Een inspirerende, authentieke leider die werkplezier uitstraalt’


Als onze nieuwe directeur ben je een onderwijskundig leider. Je sluit moeiteloos aan bij de ontwikkelingen van onze school en beleeft er plezier aan om deze met het team verder te versterken. Je draagt bij aan een professionele cultuur, verrijking van ons aanbod en je weet talenten in het team te ontdekken en in te zetten. Je bent zichtbaar en toegankelijk voor kinderen, ouders en het team en geniet ervan om ieders kwaliteiten te benutten. Jij draagt bij aan de prettige en warme sfeer op onze school en je schuwt het niet om daadkrachtig en duidelijk te zijn als dit nodig is. Je communiceert helder en transparant en bent zo de verbindende schakel tussen bestuur, teamleden, ouders en kinderen.

Jij, als onze nieuwe directeur: 

 • inspireert, initieert en signaleert mogelijkheden vanuit ondernemerschap;
 • ziet wat er speelt, hebt oog voor ieders welzijn en je vraagt en geeft feedback,
 • onderhoudt uitstekende contacten met alle betrokkenen, je draagt pro-actief bij in bovenschoolse samenwerkingen en benut ook kansen buiten CBO Zeist;
 • bent besluitvaardig, doortastend en schat ieders inbreng op waarde;
 • onderschrijft de open christelijke identiteit van onze school en kan dit uitdragen;
 • hebt een relevante managementopleiding gevolgd en beschikt over leidinggevende ervaring.

Wij bieden:

 • een grote en boeiende school met nieuwe organisatiestructuur die je verder door kunt ontwikkelen en formeren;
 • een bevlogen en betrokken team van onderwijscoördinatoren, leerkrachten en ondersteunend personeel;
 • enthousiaste en meedenkende ouders die klaarstaan voor de school;
 • samenwerking met collega-directeuren en ondersteuning vanuit CBO Zeist;
 • salariëring volgens cao po.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Interesse?
Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV. Heb je naar aanleiding van deze oproep interesse of heb je nog vragen, bel dan vrijblijvend met Marjolein Kouwen (adviseur werving) op 06-13741197. Reageren is mogelijk t/m 17 juni 2021, we ontvangen je sollicitatie graag via deze link. De voorgesprekken vinden plaats in week 25, de gesprekken met de benoemingsadviescommissie zijn gepland in week 26 en 27.