Inloggen
close

Inloggen

Directeur Ichthus (M/V) 0,8 – 1,0 fte

C.B.S. Ichthus

CBS Ichthus is een grote basisschool met een onderbouwlocatie De Lindehof in de Dichterswijk in Zeist. Er zijn momenteel 550 leerlingen verdeeld over 21 groepen.

Veiligheid en vertrouwen zijn de basisvoorwaarden, die wij willen uitdragen vanuit onze christelijke levensovertuiging.

Wij werken met een groot team in een prettige werksfeer hard aan ons onderwijs, waarin een aantal belangrijke speerpunten, zoals Coöperatief Leren, Kunst en Cultuur, Kanjertraining, Muziekimpuls, Rijke leeromgeving een plek hebben. Wij hebben daarom een Schoolklimaat- overeenkomst opgesteld, waarin wij onze visie hebben verwoord naar acties richting ouders, leerlingen en elkaar.

Mocht je meer willen weten over onze school en over de vacatures, dan kun je contact opnemen met de directie: Gert Meerwijk 06-23425862, of Jolanda van Delft 06-23215846.

CBS Ichthus

Groepen 3 t/m 8
De Genestetlaan 193705 BT  Zeist

De Lindehof

Groepen 1 en 2
Nicolaas Beetslaan 2
3705 SW Zeist
030-6560250

CBS Ichthus is een toonaangevende basisschool middenin het prachtige Zeist met ruim 500 leerlingen. Een gezellige school, op twee mooie locaties met fijne ruimtes in en rond de gebouwen. Wij zijn een school waar iedereen zich welkom voelt en waar aandacht is voor elk kind. Met ons ambitieuze en betrokken team gaan we er elke dag voor om het beste uit onze leerlingen te halen! Dit doen wij door coöperatieve werkvormen aan te bieden en ons onderwijs te blijven vernieuwen door het werken met ontwikkelteams. Wij zien elke leerling en dagen hem of haar zowel cognitief als creatief uit, zodat talenten tot bloei komen. Sprankelend en goed onderwijs in goede samenwerking met elkaar, daar gaan we voor!

CBS Ichthus valt met zeven andere scholen onder het bestuur van CBO Zeist. CBO Zeist biedt onderwijs aan ongeveer 2000 leerlingen en is werkgever voor 185 personeelsleden. Wegens pensionering van de huidige directeur zoekt CBO Zeist per 1 augustus 2021 een:

 

Directeur (M/V) 0,8 – 1,0 fte

‘Een verbindende leider die werkt vanuit passie en bijdraagt aan professionaliteit’Als onze nieuwe directeur ben je het boegbeeld van de school. Samen met het team werk je aan verdere professionalisering in het team, verrijking van ons aanbod en draag je zorg voor de mooie ontwikkelingen die al in gang zijn gezet. Je bent toegankelijk voor kinderen, ouders en het team en geniet ervan om ieders kwaliteiten optimaal in te zetten. Jij draagt bij aan de prettige en warme sfeer op onze school en je schuwt het niet om daadkrachtig en duidelijk te zijn als dit nodig is. Je communiceert helder en transparant en bent zo de verbindende schakel tussen bestuur, teamleden, ouders en kinderen.


Jij, als onze nieuwe directeur: 

 • werkt vanuit een sterke, doorleefde visie op onderwijs;
 • ziet wat er speelt, hebt oog voor ieders welzijn en je vraagt en geeft feedback,
 • inspireert, initieert en signaleert mogelijkheden vanuit ondernemerschap;
 • onderhoudt uitstekende contacten met alle betrokkenen, je draagt pro-actief bij in bovenschoolse samenwerkingen en benut ook kansen buiten CBO Zeist;
 • bent besluitvaardig, doortastend en schat ieders inbreng op waarde;
 • stemt van harte in met de open christelijke identiteit van onze school en geeft hier vanuit persoonlijke overtuiging invulling aan;
 • hebt een relevante managementopleiding gevolgd en beschikt over leidinggevende ervaring.


Wij bieden:

 • een grote en boeiende school met nieuwe organisatiestructuur;
 • een bevlogen team van onderwijscoördinatoren, leerkrachten en ondersteunend personeel;
 • betrokken ouders die klaarstaan voor de school;
 • samenwerking met collega-directeuren binnen de stichting;
 • salariëring volgens cao po.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.


Interesse?

Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV. Heb je naar aanleiding van deze oproep interesse of heb je nog vragen, bel dan vrijblijvend met Marjolein Kouwen (adviseur werving) op 06-13741197. Reageren is mogelijk t/m 11 april 2021, we ontvangen je sollicitatie graag via deze link.
De voorgesprekken vinden plaats in week 15, de gesprekken met de benoemingsadviescommissie zijn gepland op 23 en 29 april 2021.