Inloggen
close

Inloggen

Welkom

Welkom op onze website!

De Stichting scholen voor Christelijk Basis Onderwijs Zeist e.o. (CBO) beheert zes scholen op acht locaties. In Zeist is CBO de grootste aanbieder van basisonderwijs. Op dit moment hebben we circa 1850 leerlingen en werken er ruim 140 leerkrachten en onderwijsondersteuners bij ons.

CBO is een professionele onderwijsorganisatie. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur bestuurder die ondersteund wordt door twee stafmedewerkers. Verder huren we expertise in bij Dyade Onderwijsondersteuning in Utrecht. Ons toezichthoudend bestuur bestaat uit vrijwilligers: mensen die het christelijk onderwijs een warm hart toedragen en bereid zijn hier vrije tijd in te steken.

Profiel nieuwe directeur basisschool De Sluis

Ben jij toe aan je volgende stap en een grotere school? Ben jij iemand die daadkrachtig optreedt en het team kan motiveren, verbinden en inspireren? Dan ben jij wellicht onze nieuwe directeur…

Lees verder

Wil jij ook kunnen zeggen: ik ben een gelukkeling!

CBO staat voor Christelijk geïnspireerd, goed en eigentijds onderwijs. Wij zijn op zoek naar twee fulltime leerkrachten die hun talent verder willen uitbouwen. Wij zorgen voor leer- en werkplezier, kwaliteit en continuïteit.

Lees verder